Industrijski žerjavi

MOSTNI ŽERJAVI - MOSTNA DVIGALA:  V našem podjetju že več kot 20 let izdelujemo mostne žerjave ali mostna  dvigala, kot jih tudi imenujemo. Žerjave opremljamo z vrhunsko opremo angleškega proizvajalca Street Cranes, ki nudi  opremo od 2t do 200 t nosilnosti. Žerjave izdelujemo v različnih izvedbah od klasičnih mostnih v eno ali dvo nosilčni  izvedbi, do visečih mostnih žerjavov razponov do 40 m in več. Vse žerjave izdelujemo v skladu s slovensko in evropsko  zakonodajo in standardih o žerjavogradnji.

 

Vse projekte izdelujemo na ključ, žerjave pa prilagodimo specifičnim zahtevam kupcev. Na tak način so  izdelani žerjavi optimalnih dimenzij za najboljšo možno podporo pri pri samem procesu v proizvodnji, skladišču ali  v kakršnem koli drugem procesu v katerem se uporablja žerjav pri končnem uporabniku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DVO-NOSILČNI MOSTNI ŽERJAV 20T KONZOLNI ŽERJAVI 1T (ROČNO VRTENJE)

 

KONZOLNI ŽERJAVI ALI KONZOLNA DVIGALA: Konzolne žerjave izdelujemo v različnih izvedbah od klasičnih  stebernih ali stenskih s fiksno ali pregibno ročico, kakor tudi v specialnih izvedbah.  Konzolne žerjave ali konzolna dvigala  izdelujemo do nosilnosti 10t in dolžine ročice do 10m z ročnim ali el. mačkom, ter ročnim ali el. vrtenjem ročice.


ENOTIRNE PROGE:  Enotrine ali Monorail proge so najenostavnejša vrsta žerjavov oz. dvigal. Tukaj maček potuje po  fiksni konstrukciji (profilu), ki je obešen na strop ali podprt s stebri ali podobno. Proge so lahko izveden ravno ali z  zavoji (radius). Možne so tudi izvedbe s kretnicami. Oprema nam dovoljuje izvedbo enotrnih prog do nosilnosti 25t z uporabo enega mačka ali več s kombinacijo večih.

Kontakt

INSEM - ATMOS
žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.


Slivniška cesta 6, 2311 HOČE
T: + 386 02 61 81 221
F: + 386 02 61 85 921
E: info(at)insem-atmos.si

Pišite nam

Pošlji

© 2002-2013

INSEM - ATMOS žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.

 

Izdelava spletne strani: INSEM-ATMOS, NAVDIH.NET