O podjetju

hala Insem

Naše podjetje je specializirano za izdelavo industrijskih žerjavov (industrijskih dvigal) in dvižne tehnike. Od nastanka do danes smo proizvedli več kot 1600 žerjavov (dvigal) vseh vrst od manjših mostnih žerjavov oz. mostnih dvigal, konzolnih žerjavov do večjih mostnih žerjavov s klasičnimi mački nosilnosti 100 t in več. Pohvalimo se lahko tudi z mnogimi specialnimi projekti od izdelave transportnih vozičkov, specialnih dvižnih vitlov do posebnih  dvižnih mehanizmov podobnih žerjavom za obvladovanje raznovrstnega tovora.

Naši standardni žerjavi so opremljeni z vrhunsko opremo angleškega proizvajalca Street Crane. Njihova oprema za žerjave je v primerjavi s konkurenčno precej robustnejša, zahteva manj vzdrževanja, pohvali pa se lahko z lastnostmi kot so bočna kolesa, zunanja zavora, stikalo za preprečevanje padca bremena in mnogo več.

Zraven pestre palete produktov, ki so proizvedeni v našem podjetju vam nudimo obilico pred in poprodajnih storitev od svetovanja, projektiranja, servisa in vzdrževanja do modernizacije (rekonstrukcije) starejših žerjavov.

Naj izpostavimo servis, kjer z več ekipami usposobljenih monterjev in serviserjev tako iz strojne kot elektro stroke, obvladujemo naš trg in skrbimo, da so vaši žerjavi tako stari kot novi v izpravnem stanju.

Ker nam stranke zaupajo že več kot 20 let, hkrati pa pridobivamo vse več novih, menimo, da smo z našo usmerjenostjo na področje žerjavov visoke kakovosti ter hkrati velike prilagodljivosti naših produktov na pravi poti.

Uporabniki naših žerjavov delajo bolje in hitreje ter predvsem varneje!
 

 

 
 

Ustanovitelja podjetja Insem-Atmos d.o.o.
Stjepan Komatović in Bojan Pušnik

Kontakt

INSEM - ATMOS
žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.


Slivniška cesta 6, 2311 HOČE
T: + 386 02 61 81 221
F: + 386 02 61 85 921
E: info(at)insem-atmos.si

Pišite nam

Pošlji

© 2002-2013

INSEM - ATMOS žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.

 

Izdelava spletne strani: INSEM-ATMOS, NAVDIH.NET