Servisiranje žerjavov in opreme

Insem - Atmos je uradni serviser opreme STREET, RWM in MISIA v Sloveniji. Imamo usposobljene ekipe za izvedbo različnih servisov na industrijskih dvigalih, žerjavih in dvižni opremi. Naš cilj je z rednim servisom izboljšati kvaliteto, varnost in znižati stoške vaših dvigal in žerjavov na dolgi rok. Nudimo vam vse od strokovnega servisa do pogodbenega vzdrežvanja vaše dvižne opreme. Servise opravljamo tudi na opremi drugih proizvajalcev. Naši serviserji imajo opravljene tudi strokovne izpite.
 

Naš servisni program zajema naslednje:


  • intervencijski servis: nujna odprava okvare na žerjavu ali opremi, ki nastane med uporabo naše ali druge opreme. Zaradi velikih izgub ob zastojih v proizvodnji je pri nekaterih strankah potrebno v najkrajšem času odpraviti napako.. Trudimo se, da imajo naše intervencijske ekipe in serviserji čim krajši odzivni čas. V nekaterih primerih (odvisno od oddaljenosti stranke) je ta čas manjši od ene ure. Prednost pri servisiranju imajo pogodbene stranke.

 

  • redni letni pregledi ali intervalni servis na osnovi pogodbe: izvaja se na osnovi redni pregledov (intervali pregledov so različni). Ta servis zajema pregled in po potrebi obrabnih delov na opremi kot so komande za upravljanje, zavorne obloge, kabli, vodila vrvi, jeklene vrvi in podobno. Stranke s sklenjeno pogodbo imajo razne ugodnosti kot so prioritetna obravnava, nižje cene pregledov, cenjši rezervni deli in mnogo več.

 

  • generalna popravila - rekonstrukcije: izvajamo na osnovi podrobnejših pregledov žerjava in opreme, zajemajo pa popravilo oz. posodobitev celotnega žerjava. Ponavadi so to starejši žerjavi ali žerjavi z veliko delovno intermitenco. Pri teh popravilih, strankam predlagamo vgraditev novih elektromotornih pogonov, frekvenčne regulacije vožnje žerjava, radio komando, po potrebi zamenjavo elektroopreme ali celo zamenjavo dvižnega vitla oz. mačka. Stari vitli so večinoma zelo obrabljeni, rezervni deli pa zelo dragi, tako da je v določenih primerih ceneje vgraditi novo opremo. Ta popravila lahko zajamejo tudi barvanje žerjava, zamenjavo drsnega voda ali podoben poseg, ki je na žerjavu nujen zaradi funkcionalnosti ali posodobitve opreme.
Kontakt

INSEM - ATMOS
žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.


Slivniška cesta 6, 2311 HOČE
T: + 386 02 61 81 221
F: + 386 02 61 85 921
E: info(at)insem-atmos.si

Pišite nam

Pošlji

© 2002-2013

INSEM - ATMOS žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.

 

Izdelava spletne strani: INSEM-ATMOS, NAVDIH.NET